Partners

Van AMBIËREN naar PRESTEREN!

| Toename productiviteit | Beheersing processen | Reductie loonkosten |

Partners

Soms vraagt het realiseren van ambities om een integrale benadering. In dat geval werkt ATM-Desk. samen met partners die hun deskundigheid hebben bewezen binnen hun discipline. Op deze wijze wordt een op maat gesneden combinatie van kennis en services geleverd.

E+ GROEP

De E+ GROEP bestaat uit Bauke Bakker, Kees Gravesteijn en Paul Damsteeg. Gezamenlijk combineren zij jarenlange ervaring op verschillende, maar elkaar aanvullende gebieden van procesoptimalisatie, tot één product. Hiermee kan een integrale oplossing voor een grote diversiteit aan optimalisatie vraagstukken geboden worden.


  eplusgroep

Penny Consulting

Penny Consulting werkt samen met ondernemers aan het maken en verbeteren van commerciële strategieën. Laat je uitdagen om je dagelijkse activiteiten op een andere manier te bekijken. Samen creëren we nieuwe concepten die klanten aanspreken. Voor een vrijblijvend gesprek, neem contact op!

penny

lees verder...

Redloz

Redloz is een partner op gebied van web development en ICT beheer. Het programmeren van online maatwerk oplossingen, zoals de TSA applicatie van ATM-Desk, behoord tot onze corebusiness. Ook kunt u bij Redloz terecht voor al uw kantoorautomatisering vraagstukken.redloz

Lees verder...

Provelu

Provelu is al meer dan 10 jaar dé software specialist voor CheckPro (Inspectieronden), MachPro (Machinebeheer) en QlikView (Business Intelligence platform). Wij richten ons op overkoepelende rapportages en analyses uit al uw gecombineerde data met als doel: Maximale optimalisatie van uw prestatie en rendement.


provelu

Lees verder...